Řidiči pozor, tady dva dny nezaparkujete. Začíná příprava na výstavbu nového parkoviště na Kamenném Vrchu
Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Jednou z největších letošních investic v oblasti parkování bude v Chomutově vybudování zcela nového parkoviště na Kamenném Vrchu. Díky nové parkovací ploše se výrazně zvýší parkovací kapacita pro obyvatele této lokality. Stavba v náročném terénu přinese v průběhu realizace ale celou řadu nutných opatření. Některé se dotknou i veřejnosti.

Už tento týden se kvůli plánované výstavbě parkoviště začnou kácet stromy. Radnice informuje, že už teď probíhají přípravné práce pro kácení zejména náletových dřevin. Naplno se začne kácet ve dnech 14. - 15. března od 08:00 do 15:00 hodin, a to v blízkosti stávající komunikace. Z bezpečnostních důvodů tady nebude možné parkovat.

Dočasné dopravní značení bude pracovníky, kteří budou kácení provádět, postupně posunováno vždy ke konkrétnímu místu, kde bude hrozit nebezpečí. Město proto prosí občany, aby značky respektovali a předešli tím zranění či případným škodám na majetku.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru