Stavba kruhového objezdu zkomplikuje v Jirkově na čtvrt roku dopravu. Takhle budou jezdit autobusy a trolejbusy
Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov – V Jirkově bude letos pokračovat rekonstrukce Dvořákovy ulice. Dojde především na přestavbu křižovatky na kraji Nových Ervěnic, kde bude kruhový objezd. Rekonstrukce křižovatky bude trvat od dubna do června a zkomplikuje ve městě dopravu. Informuje o tom jirkovská radnice.

V pondělí 1. dubna se na čtvrt roku uzavře pro řidiče i chodce část Dvořákovy ulice - úsek od benzinky po křižovatku na okraji Nových Ervěnic. Na křižovatce ulic Dvořákova - Palackého - Ervěnická se začne budovat kruhový objezd. Bude na to navazovat oprava mostu přes Bílinu a vedle něj stavba podjezdu pro cyklisty. Rekonstrukce zkomplikuje ve městě dopravu. Výluka čeká linky 301, 310, 313, 340, 341 (jak budou jezdit tyto spoje viz níže). Výlukové jízdní řády DÚK naleznete zde:https://bit.ly/2HUUYSX

 VÝLUKA linek č. 301, 310, 313, 340, 341

 Termín: 1. 4. – 30. 7. 2019

Linky č. 340 a č. 341 + č. 342 (náhradní autobusová doprava)

– trolejbusové linky č. 340 a č. 341 budou začínat a končit na Písečné
– náhradní autobusová doprava (linka č. 342) bude jezdit v půlhodinových intervalech na trase Horník – Vinařická I – Hornická – Červenohrádecká – Jirkov, aut. nádr. – Nové Ervěnice – Písečná a zpět
– příjezdy a odjezdy náhradní autobusové přepravy (linka č. 342) budou na zastávce Písečná navazovat na všechny spoje trolejbusové linky č. 340 a některé spoje trolejbusové linky č. 341 (čas na přestup 5 minut)
– přeprava náhradní autobusovou dopravou bude zdarma

Linky č. 301 a č. 310

– autobusové linky budou uzavírku objíždět po náhradní trase, Žižkovo ulicí okolo Benaru k Novému Březenci, ulicí Nerudova do ulice Ervěnická a dále po obvyklé trase.

Linka č. 313

– autobusová linka bude uzavírku objíždět po náhradní trase, z Nového Březence ulicí Nerudova do ulice Ervěnická a dále po obvyklé trase.

Zastávky „Jirkov, Dvořákova“ a „Jirkov, Palackého“

– zastávky nebudou obsluhovány.

Zastávka „Jirkov, Nové Ervěnice“

zastávka bude přemístěna o cca 100-150 m směrem k zastávce „Jirkov, Hrdinů“.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru