To byl teda pech. Řidič na Březenecké zastavil na příkaz strážníků, a přitom omylem naboural zaparkované auto
Zdroj:Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Kdyby měl u svého auta osvětlenou registrační značku, nic z toho by ho zřejmě vůbec nepotkalo. Řeč je o řidiči, kterého zastavili strážníci před několika dny na Březenecké v Chomutově. Důvodem ke kontrole byla právě neosvětlená značka. Motorista ale po zastavení shodou nešťastné náhody naboural cizí vůz a přivolaní státní policisté přišli ještě na další nemalý problém.

Strážníci si na sídlišti Březenecká všimli osobního auta, které nemělo osvětlenou registrační značku. Pro podezření ze spáchání přestupku řidiče zastavili. Ten uposlechl, ale jeho vůz se najednou samovolně rozjel a narazil do blízkého zaparkovaného auta.

Řidič byl okamžitě vyzván k prokázání totožnosti a podrobil se dechové zkoušce na alkohol. Ta byla negativní. Na místo strážníci přivolali státní policisty, kteří zjistili, že muž má vysloven zákaz řízení a svým počínáním se mimo jiné tedy dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Případ si policisté převzali k dalšímu šetření. 

2803zasahstrznici2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru