Dospělý syn dělal své matce ze života peklo. Vyhrožoval jí doma i v práci. Vykopl dokonce dveře
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Peklo ze života dělal své matce 36letý muž z Chomutovska. Vyhrožoval jí, urážel ji, chtěl po ní peníze a dokonce jí vykopl dveře. Přítrž jeho řádění udělali až policisté, kteří ho vykázali na deset dní z bytu. Muž má na krku navíc trestní stíhání hned pro čtyři trestné činy.

Šestatřicetiletý muž měl nejdříve opakovaně pod pohrůžkou násilí po své matce požadovat peníze a různě ji obtěžovat hanlivými výrazy. Podle zjištění policistů se jeho agresivní chování stupňovalo a žena z něj měla stále větší obavy. Své výhrůžky měl prokládat různými naschvály a hlučným chováním. “Když to žena nechtěla snášet a zamkla se před ním, tak měl násilím vykopnout dveře,” sdělila k případu policejní mluvčí Alena Bartošová.

Situace se vystupňovala koncem minulého týdne, když měl syn svoji matku začít obtěžovat i v jejím zaměstnání. Údajně po ní chtěl peníze. “Slovně měl napadnout kolegyni ženy, která se jí zastala a požádala muže, aby odešel,” doplnila policejní mluvčí.

Šestatřicetiletý agresor byl obviněn hned z čtyř trestných činů – vydírání, nebezpečné vyhrožování, porušování domovní svobody a výtržnictví. V případě, že stane před soudem, může skončit ve vězení až tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru