Policisté zavřeli varnu drog na Chomutovsku. Odnesli si odsud 500 gramů pervitinu
Ilustrační foto Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Ve vazební věznici skončil 39letý muž z Mostecka, který v domě na Chomutovsku vařil pervitin. Policisté na místě zajistili "nádobíčko" potřebné k výrobě drogy i drogu samotnou.

Devětatřicetiletého muže přistihli policisté přímo při výrobě pervitinu, a tak skončil v poutech. “Zároveň tady policisté zajistili 500 gramů pervitinu v tekutém a tuhém stavu,” sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová. V objektu byly nalezeny také předměty s největší pravděpodobností sloužící k výrobě drogy. “Policisté musí s upřesňujícím verdiktem počkat ale na výsledek odborného zkoumání,” dodala Bartošová.

Devětatřicetiletý muž byl obviněn ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Dotyčný se této trestné činnosti nedopustil poprvé, před soudem stál kvůli drogám již několikrát. V případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru