Zmlátím vás, pokud mi vaše děti nepřestanou dupat nad hlavou, vyhrožoval soused
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Sousedské spory mívají různé podoby. V Kadani měl jeden muž vyhrožovat, že své sousedy zmlátí, pokud jejich děti nepřestanou být hluční. Případ před pár dny řešila městská policie.

Kadaňská městská policie byla vyslána do Chomutovské ulice, kde mělo dojít mezi sousedy k vyhrožování. Žena a její druh strážníkům řekli, že soused, který bydlí pod nimi, jim před chvilkou vyhrožoval, že je zbije, když mu jejich děti nepřestanou dupat nad hlavou.

Muž to sice popřel, ale přiznal, že mu dupání dětí vadí. Za sousedy ale prý jen zašel, aby jim řekl, ať si své ratolesti uklidní. Muž dále strážníkům sdělil, že se bude stěhovat, a slíbil, že se už jeho chování nebude opakovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru