V Jirkově začíná jarní blokové čištění města. Tentokrát se opět budou odtahovat auta
Ilustrační foto Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov – V Jirkově v polovině tohoto týdne začne jarní blokové čištění města. Jestliže na podzim úklid ulic probíhat průběžně, bez vyblokování čištěných míst, tentokrát se město opět vrací k původnímu modelu. Motoristům, kteří včas nepřeparkují, hrozí opět odtah jejich vozu.

Blokové čištění města začíná ve středu. Všechny lokality budou vždy v týdenním předstihu označeny příslušným dopravním značením. V případě nerespektování značení bude majitelům vozů za odtah auta účtováno 1500 korun, za dvojitý odtah 3000 korun (odtáhnutí vozidla a jeho vrácení zpět na místo, nebo na místo nejblíže k původnímu místu).

Loni na podzim se Jirkov rozhodl, že od klasického podzimního čištění s vyblokováním ulic odstoupí. Podle zkušeností z minulých let byla tato práce neefektivní, ulice opět brzy zapadaly listím. Proto se lokality uklízely průběžně. Teď na jaře se ale k původnímu modelu město opět vrací.

Kdy se bude čistit vaše ulice se dozvíte zde: https://bit.ly/2Up7wIZ

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru