Žena z Chomutovska jela krást sladkosti a pivo do Žatce. Dva dny chodila na lup do stejného obchodu
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko/Žatec - Žatečtí policisté kladou za vinu 38leté ženě z Chomutovska, že si chtěla dva dny po sobě ze stejné prodejny odnést zboží bez zaplacení. Jednalo se o sladkosti a pivo za několik tisíc korun.

První den si chtěla žena odnést z obchodu cukrovinky a pivo v hodnotě dosahující téměř 2 tisíce korun. Druhý den už zboží nepřesáhlo hodnotu 150 korun. Od žateckých policistů si 38letá zlodějka vyslechla podezření ze spáchání trestného činu krádež ve stádiu pokusu a trestného činu krádež.

Žena nekradla poprvé. S majetkovou trestnou činností má zkušenosti už z minulosti, dokonce byla i odsouzena. Nyní může jít do vězení až na tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru