Tohle je rekordman. Mladý Chomutovan (22) byl na svobodě jen jeden den, než stihl znovu spáchat trestný čin
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Kdyby se soutěžilo v tom, jak rychle se lze po opuštění vězení dostat zpět za mříže, tenhle muž z Chomutova bude zřejmě jasný vítěz. Dvaadvacetiletý Chomutovan si na svobodě pobyl totiž pouze jeden jediný den, než stihl spáchat další trestný čin.

Případ se stal v úterý. Mladý muž byl díky všímavé prodavačce přistižen při krádeži oblečení v obchodě. Konkrétně si měl v kabince obléci rifle a ty si chtěl bez placení ponechat.

Na místo následně dorazili přivolaní policisté. Muže zadrželi a zjistili, že nekradl poprvé, a dokonce byl už ve vězení. Mnohem zajímavější ale bylo zjištění, kdy se dostal na svobodu. “Muž opustil bránu věznice první dubnový den. Na svobodě si tedy od podzimu roku 2015 pobyl jeden den,” uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Mladý zloděj skončil opět v cele a byl obviněn ze spáchání pokusu trestného činu krádeže. Policisté se rozhodli v dané věci vést zrychlené zkrácené přípravné řízení, zprávu z jeho výsledku už předali státnímu zástupci. O dalším osudu mladého Chomutovana bude rozhodovat státní zástupce, potažmo soud.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru