Takhle na Chomutovsku dopadl Speed Marathon. Rekordman jel na sedmdesátce více než stovkou
Během středy policisté zkontrolovali na Chomutovsku 23 řidičů. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Také na Chomutovsku proběhla ve středu dopravně bezpečnostní akce Speed Marathon zaměřená na dodržování rychlosti. Akce je pořádaná organizací Tispol a usktuečnila se v rámci celé Evropy.

Od časného rána do večerních hodin dopravní policisté na vybraných úsecích Chomutovska kontrolovali, zda řidiči nepřekračují povolenou rychlost. Místa k měření rychlosti vybírali sami občané.

Během středy policisté zkontrolovali 23 řidičů. Zjistili celkem 19 přestupků. Povolenou rychlost překročilo 18 kontrolovaných řidičů. “Pokuty na místě zaplatilo 18 hříšníků. Celková vybraná částka činí 13 300 korun,” informovala policejní mluvčí Alena Bartošová. Jeden kontrolovaný řidič překročil rychlost a zároveň měl zadržený řidičský průkaz.

„Rekordmanem“ včerejších kontrol je řidič z Chomutova, který na silnici I/13 v Chomutově, kde je maximálně povolená sedmdesátka, jel rychlostí 103 km/hod.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru