Zažádali jste si o kompostér? Dočkáte se ho, ale nejspíš až na podzim
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov získalo dotaci na pořízení dalších téměř dvou stovek domácích nádob na kompostování odpadu. Bude je rozdávat všem, kteří si prostřednictvím ankety na městských webových stránkách podali v minulém roce žádost. Lidé se nových kompostérů ale zřejmě dočkají až na podzim.

„Jirkované dostanou dopis s instrukcemi, kdy a kde si domácí kompostéry vyzvednout. Bohužel, pro velký zájem o tento dotační titul jak v České republice, tak na Slovensku, je předpokládaný výdej kompostérů možný až začátkem září,“ vysvětluje Kamila Plzáková z odboru majetku města a útvaru investic.

Zároveň upozorňuje, že další příspěvek na pořízení domácích kompostérů pro občany Jirkova z tohoto dotačního titulu už nebude možný.

Žádost o dotaci na projekt nazvaný ´Chomutovsko - kompostéry pro občany - 2´ podal Svazek obcí Chomutovsko. „V rámci tohoto projektu získají kompostéry také lidé z Chomutova, Černovic a Droužkovic,“ podotýká Ivana Kařízková z jirkovského odboru vnitřní správy a vztahů k veřejnosti, která se specializuje na dotace.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru