Drahá známost přes inzerát. Muž chtěl sex, žena (44) jeho peněženku a kreditku
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutov - Až na tři roky může jít do vězení 44letá žena z Chomutovska, která si evidentně přilepšuje krádežemi. V prvním případě obrala muže, se kterým se seznámila přes inzerát. Ve druhém okradla svého známého. 

Žena kradla v lednu a v únoru. V lednu se měla seznámit na inzerát s jistým mužem. Údajně si domluvili sex. Podle všeho se sešli v jednom chomutovském bytě. Tam žena využila nestřeženého okamžiku a muže natěšeného na erotické hrátky obrala. “Měla se zmocnit volně odložené mužovo peněženky, ve které byly doklady, platební karta a finanční hotovost. S pomocí ukradené karty se navíc měla pokusit vyzískat další peníze. To se jí ale nepodařilo,” konkretizovala policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podruhé 44letá žena kradla v únoru při návštěvě svého známého, kde vzala náhradní klíče od bytu. Následující den se do bytu vrátila a sebrala telefon v hodnotě 3 tisíce korun. “Ten údajně prodala a za peníze si koupila jídlo a cigarety,” uvedla ke druhé krádeži Bartošová.

Policisté chomutovského obvodního oddělení v těchto dnech sdělili 44leté ženě podezření ze spáchání dvou trestných činů - z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě, že se žena dostane před soud, hrozí jí trest odnětí svobody až na tři léta. Přitěžujícím je pro ni fakt, že již byla za majetkovou kriminalitu odsouzena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru