Incident v domě na Zahradní: Dospělý syn napadl svého otce. Zkrotit ho přijeli strážníci
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie zasahovali v domě v Zahradní ulici. Přijeli sem zklidnit mladého muže, který měl napadat svého otce. Vzhledem k tomu, že muž nebyl příliš vstřícný ani ke strážníkům, skončil v poutech.

Muž nejprve před hlídkou městské policie utekl po schodišti. Nebylo mu to ale nic platné. Nakonec se tedy zastavil a byla u něj provedena bezpečnostní prohlídka, zda u sebe nemá zbraň. Muž ale rozhodně nehodlal spolupracovat, odmítal uposlechnout pokynů a choval se agresivně. Poté se začal přetahovat o svůj šátek, který nechtěl pustit.  Proto byl sveden k zemi a dostal pouta.

Na místo se dostavila státní policie, která si celou událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru