Zloději si rozdělili role. Muž z Mostu kradl, mladý Chomutovan mu kryl záda
Ilustrační foto
Chomutov

Most, Chomutov - Role měla rozdělené dvojice, která kradla v jednom supermarketu v Mostě. Muž ve věku 32 let z Mostu kradl, 26letý Chomutovan mu kryl záda.

Zloděj z Mostu měl v prodejně prostrčit ruku za mříž a z pultu odcizil notebook v hodnotě 3 499 korun. Druhý, 26letý Chomutovan, měl hlídat a kamarádovi kryl záda. "Starší z dvojice má mít na svědomí dalších pět krádeží v obchodech. V několika prodejnách měl Mostečan odcizit volně vystavené zboží. Hodily se mu dětské pleny, vrtačka, kladivo, sladkosti," uvádí mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Mostečan kradl i přesto, že byl za krádeže odsouzen k nepodmíněnému trestu. Celková škoda se vyšplhala na částku 13 100 korun. Recidivista je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody, jeho komplic z Chomutova může očekávat o rok nižší trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru