Část Husovy ulice v Chomutově se dočká ještě letos rekonstrukce, opraví se i parkoviště u zdravotního střediska
Husova ulice se bude opravovat v úseku mezi ulicemi Bezručova a Jiráskova.
Chomutov

Chomutov - Část Husovy ulice v Chomutově se ještě letos dočká rekonstrukce. Pracovat by se mělo začít už v létě. Opravovat se bude v úseku Bezručova - Jiráskova ulice. Jedná se první etapu rekonstrukčních prací, druhá by měla být zahájena v roce 2020.

Město předpokládá, že oprava ulice začne v červnu či červenci letošního roku. Ukončena by měla být v červnu roku 2020. Jedná se o jednu z nejdůležitějších staveb letoška za více než 14 milionů korun. Opravovat se bude v úseku mezi ulicemi Bezručova a Jiráskova v délce 350 metrů.

Součástí rekonstrukce je i úprava stávajícího parkoviště u zdravotního střediska. To bude nově řešeno jako jednosměrné s celkem 26 šikmými místy ke stání pro automobily. Dále budou vyměněny rozvody veřejného osvětlení včetně lamp.

Přestože budou v Husově ulici probíhat rekonstrukční práce, nepočítá se v tomto roce s její uzavírkou. Ta je naplánována až na začátek roku 2020.

Druhá etapa rekonstrukce Husovy ulice by měla začít v roce 2020 a týkat se bude úseku mezi ulicemi Jiráskova a Blatenská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru