Muž (29) dlouhodobě týral svoji přítelkyni. Po posledním útoku musela žena dokonce vyhledat lékaře
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Peklo ze života dělal svojí družce delší dobu 29letý muž z Chomutovska. Při posledním útoku ženu násilník tak zranil, že musela vyhledat lékaře. Agresor skončil ve vazební věznici.

Muž z Chomutovska týral svoji družku dlouhodobě. Minulý týden ji měl v bytě navíc napadnout i fyzicky. “Intenzita útoku byla natolik silná, že žena skončila se zraněním ve zdravotnickém zařízení,” sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová.

Chomutovští policisté 29letého muže zadrželi a následně obvinili ze spáchání tří trestných činů – ublížení na zdraví, týrání osoby žijící ve společném obydlí a vydírání. Policejní vyšetřovatel kromě zahájení trestního stíhání muže podal podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. “Státní zástupce i soudce to akceptovali a muž z Chomutovska skončil za mřížemi,” doplnila Bartošová. V případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru