Muž (61) chtěl ušetřit. Plyn pro svůj rodinným dům odebíral půl roku načerno
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Půl roku odebíral načerno plyn 61letý muž z Chomutovska. Využíval ho pro svůj rodinný dům. Když se na to přišlo, ke všemu se přiznal, a dokonce už i uhradil škodu. O případu informovala policie.

Jednašedesátiletý muž měl od srpna 2018 do letošního února odebírat plyn pro svůj rodinný dům na Chomutovsku bez toho, aniž by to prošlo měřícím zařízením. Škoda, kterou neoprávněným odběrem způsobil, byla vyčíslena na více než 35 tisíc korun.

Od policistů si teď muž převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. “Muž s policisty spolupracuje, k činu se doznal a už také uhradil vzniklou škodu,” doplnila k případu policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru