Zima se vrátila. Hory hlásí celodenní mráz. Lyžovat se bude až do Velikonoc
Aktuální snímek z Klínovce. Na sjezdovkách leží až 70 centimetrů sněhu. Zdroj: facebook/Skiareál Klínovec
Chomutov

Chomutovsko – Zima se vrátila. Po teplotách kolem dvaceti nad nulou, přišel opět mráz. Na horách dokonce celodenní. Na Klínovci byly v pátek 12. dubna v poledne dva stupně pod nulou. Sjezdovky jsou podle provozovatelů zdejšího skiareálu díky tomu ve velmi dobrém stavu a lyžovat se proto bude až do Velikonoc.

Na svazích leží v současné době 40 až 70 centimetrů sněhu. Díky nočnímu mrazu a denním teplotám kolem nuly, se sníh na sjezdovkách drží. Předpověď navíc slibuje sněžení.

Skiareálu Klínovec je otevřen denně od 8:00 do 15:00 hodin. Na nejvyšším vrcholu Krušných hor se bude lyžovat až do 22. dubna. V provozu jsou lanové dráhy CineStar Express a Dámská, upraveno je 6,5 kilometrům sjezdovek všech obtížností. Jezdí se za speciální ceny.

Současné velmi chladné počasí nevydrží ale dlouho. Teploty by podle meteorologů měly začít opět stoupat v pondělí. Na Velikonoce by se měly vyšplhat možná až k 20 stupňům nad nulou.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru