Žádné temné zákoutí. Muž (48) onanoval v poledne na nádraží. A ještě si k tomu lehl na sedačky!
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Veřejné pohoršení budil v polovině tohoto týdne v Kadani jistý 48letý muž ze Sokolovska. Ukájel se totiž za bílého dne v čekárně na nádraží. Všemu udělili přítrž až přivolaní policisté. V pátek stanul muž kvůli výtržnosti před soudem.

Případ se stal ve středu. Policisté byli před polednem přivoláni do budovy nádraží, kde se měl údajně při ležení na sedačkách ukájet 48letý muž. Policisté po předvedení na služebnu u něj provedli dechovou zkoušku na alkohol. Muž nadýchal přes dvě promile.

Po vystřízlivění ho policisté obvinili kvůli hrubé neslušnosti na veřejnosti ze spáchání trestného činu výtržnictví. “V dané věci se navíc rozhodli vést zrychlené zkrácené přípravné řízení a podezřelého muže nechali v cele. Včera spisový materiál předali státnímu zástupci a dnes již o osudu výtržníka rozhodoval soud,” sdělila v pátek k případu policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru