Chomutovan (27) rozbil lahví skleněné dveře do restaurace, agresivní byl i po příjezdu policistů
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutov – Ze dvou trestných činů je podezřelý 27letý Chomutovan. Ten před několika dny poničil dveře u jedné chomutovské restaurace. Agresivní byl i poté, co na místo dorazili policisté.

Případ se stal v noci. Sedmadvacetiletý muž rozbil lahví vchodové skleněné dveře do chomutovské restaurace. Na místo se proto dostavili policisté. S nimi ovšem mladý muž nechtěl spolupracovat. ”Měl odmítnout i prokázání totožnosti. Hlídka muže zadržela, ten se tomu ale měl bránit. Kvůli aktivnímu odporu byli policisté nuceni použít donucovací prostředky,” sdělila k případu policejní mluvčí Alena Bartošová.

Muž byl následně obviněn ze spáchání trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci. Hmotná škoda, kterou způsobil, je odhadnuta na necelých 6 tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru