Jirkovští školáci se budou učit orientovat na silnici, zajezdí si na koloběžkách od městské policie
Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovští školáci si vyzkouší, jaké je to jezdit na silnici. Pravidla silničního provozu se budou učit na dětském dopravním hřišti, kde si zajezdí na koloběžkách. Informovala o tom jirkovská radnice.

Manažeři prevence kriminality Městské policie Jirkov, str. Vršan Martin a str. Jaroslava Sekáčová, se od dubna až do června zaměří na děti třetích a čtvrtých tříd všech Základních škol v Jirkově. V rámci BESIPu se s nimi zúčastní preventivní dopravní akce, která je zaměřená na bezpečnost silničního provozu.

Tyto akce se budou konat na dětském dopravním hřišti v Olejomlýnském parku v Jirkově. Aby se děti nemusely zbytečně vláčet se svými koly až ze školy, budou mít na hřišti vždy připraveno dvacet dětských koloběžek, které pro ně Městská policie pořídila ze svého rozpočtu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru