V Čelakovského ulici řádili dva opilci. Jeden skončil kvůli agresivnímu chování v poutech
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Dva opilí mladí muži dělali nepořádek v Čelakovského ulici v Chomutově. Konkrétně tady poráželi popelnice. Když je přistihli strážníci, tak jeden z výtečníků skončil dokonce v poutech. Důvodem bylo jeho agresivní chování.

Během kontrolní činnosti v ulici Čelakovského si strážníci povšimli dvou mužů, kteří porážejí popelnice. Hlídka dotyčné zastavila a vyzvala je k prokázání totožnosti. Jeden z mužů uposlechl, druhý ovšem ani po opakované výzvě nereagoval, s hlídkou nespolupracoval a posléze začal klást aktivní odpor. Strážníci mu tedy byli nakonec nuceni nasadit pouta.

Poté byl muž převezen na státní policii, kde byla zjištěna jeho totožnost. Následně mu strážníci sdělili, že se dopustil hned dvou přestupků - neuposlechnutí výzvy a znečištění veřejného prostranství, za což mu byla uložena pokuta. Strážníci u muže provedli také dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Muž “nadýchal” skoro 2,77 promile.

Pokutě za znečištění prostranství se nevyhnul ani druhý muž, který se strážníky od začátku spolupracoval.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru