Dealer drog z Chomutova skončil za mřížemi. Několik měsíců prodával pervitin v Kadani
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Kvůli opakovanému prodeji drog skončil ve vazbě 36letý muž z Chomutova. Pevitin prodával několik měsíců, za což byl policií v dubnu obviněn z trestného činu a stíhán na svobodě. Muž ovšem v distribuci drog pokračoval. Proto teď skončil za mřížemi.

Šestatřicetiletý muž nejprve prodal pervitin téměř ve třiceti případech. Nyní kriminalisté zjistili, že v distribuci drogy stále pokračuje, na kontě mu přibylo nejméně pět dalších prodejů pervitinu. Drogu ve všech dokázaných případech obviněný prodával na území města Kadaně.

Podnět na jeho vzetí do vazby podávala policejní vyšetřovatelka v uplynulých dnech. Navíc podle zjištění měl ovlivňovat jednoho ze svědků.

V případě uznání viny hrozí 36letému muži trest odnětí svobody až na pět let. Vyšetřování případu nadále pokračuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru