Do jirkovského letního kina přišlo přes dvě stě lidí. Promítalo se zadarmo
Pro diváky bylo připraveno 90 lavic, mohli si ale přinést i vlastní deku nebo židli. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Přes dvě stě lidí zavítalo v sobotu na první promítání do improvizovaného letního kina na louce v Olejomlýnském parku v Jirkově. Město tu nechalo nainstalovat filmové plátno a nabídlo občanům zdarma projekci letošního úspěšného filmu Bohemian Rhapsody, navíc v dabované verzi.

Pro diváky bylo připraveno 90 lavic, ale kdo chtěl, mohl si pro větší pohodlí rozprostřít v trávě svoji deku, nebo si přinést vlastní židli či křesílko.

Další promítání se bude konat 20. července (od 21:00 animovaná komedie Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená) a 3. srpna (od 21:30 česká veselohra Ženy v běhu). „Ani na tato filmová představení nebudeme vybírat žádné vstupné,“ podotýká starostka Darina Kováčová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru