VIDEO: Muž rozkopl u restaurace sklo a utekl. Po chvíli ho našli na zemi s ohromnou dírou v noze
Muž měl na noze ošklivou řeznou ránu. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovská městská policie byla přivolána k incidentu, který se odehrál v restauraci v Holešické ulici. Jistý muž tady rozkopl sklo a utekl. Pak ho opodál našli ležet na zemi sténajícího a s ošklivě zraněnou nohou.

Hlídka městské policie byla vyslána do ulice Holešická, kde měl neznámý muž vykopnout skleněnou výplň dveří u restaurace a utéct. Po příjezdu na místo strážníkům svědkyně události sdělila, jakým směrem pachatel zmizel. Pronásledovali ho dva hosté.

1106ranasklo

Strážnici se rozdělili a hledali muže, který jim byl popsán. Nedaleko od místa incidentu pachatele nakonec našli. Ležel na zemi s velkou řeznou ránou na noze. Dva ze svědků celé události mu přidržovali na zranění hadr, aby zamezili krvácení.

Na místo byla přivolána záchranka, která zraněného převezla na chirurgickou ambulanci k ošetření. Tam se dostavila také státní policie, která si případ převzala a bude zjišťovat jeho okolnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru