Poplach v domě ve Skalkové ulici. V jednom z bytů málem začalo hořet, jeho nájemník přitom tvrdě spal uvnitř
Na zvonění nikdo nereagoval, náhradní klíče nešly použít. Na místo proto byli přivoláni hasiči. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Velké štěstí měl muž, který žije v jednom z bytů ve Skalkové ulici v Chomutově. Nebýt všímavé sousedky, tak mu zřejmě jeho byt vyhořel. 

Strážníci městské policie byli vysláni do Skalkové ulice, kde se měl podle oznamovatelky z jednoho bytu linout už zhruba hodinu zápach. Hlídka na místě zjistila, že se jedná zřejmě o připalující se jídlo. Na bouchání a zvonění na dveře ale nikdo nereagoval.

Vzhledem k tomu, že v bytě dosud evidentně nehořelo, tak se hlídka nejprve pokusila kontaktovat matku nájemníka. Žena přislíbila, že hned dorazí a byt odemkne. To se ovšem nepovedlo. V zámku byly totiž zevnitř klíče.

Na místo strážníci proto přivolali hasiče a státní policisty. Po vstupu do bytu bylo zjištěno, že se skutečně pálí jídlo na plotně. Muž, který si ho připravoval, se nacházel uvnitř bytu, u vaření ale tvrdě usnul.  Naštěstí to tentokrát skončilo jen spálenou večeří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru