Muž roky krutě týral svoji družku. Bití a ponižování matky viděly i děti!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Smutný případ vyšetřují kriminalisté na Chomutovsku. Podle všeho tady 29letý muž roky krutě týral svoji družku. Všemu přihlížely jejich dvě nezletilé děti. Devětadvacetiletý tyran je nyní už ve vazební věznici, kde si počká na soud. O případu informovala policie. 

Několikaleté fyzické a psychické útrapy musela podle zjištění policistů snášet družka 29letého muže, která s ním žila ve společné domácnosti v obci na Chomutovsku. “Kromě bití a ponižování měl muž dotyčné ženě také opětovně vyhrožovat zabitím,” sdělila k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Týrání matky byly podle všeho přítomny i jejich dvě nezletilé děti.

Po oznámení věci policii byl muž zadržen a následně obviněn z trestných činů týrání osoby žijící ve společném obydlí a nebezpečné vyhrožování. Zároveň policisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby, státní zástupce i soudce to akceptovali. “Muž tedy skončil ve vazební věznici. V případě, že mu bude vina prokázána, může mu být uložen až osmiletý trest odnětí svobody,” doplnila policejní mluvčí.

Případem se nadále zabývají chomutovští kriminalisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru