Drzý zloděj! Muž ukradl z kabelky v autě telefon a peněženku. Ani mu nevadilo, že ve voze není sám
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté chomutovského obvodního oddělení objasnili krádež mobilního telefonu a peněženky, k níž mělo dojít začátkem července v Chomutově.

Čtyřiatřicetiletý muž měl využít toho, že poškozená spala v nezajištěném vozidle, kde měla položenou kabelku s uvedenými věcmi. Právě z kabelky měl telefon v předběžné hodnotě téměř 10 tisíc korun a peněženku s platebními kartami, doklady a 5 Euro v hotovosti, vytáhnout.

Za pomoci platebních karet se podle zjištění policie dotyčný ještě v den krádeže pokoušel z bankomatů vybrat celkem 40 tisíc korun. To se mu ale nepodařilo. "Policisté svým šetřením nejen zjistili, kdo má mít krádež na svědomí, ale také se jim podařilo zajistit odcizený mobilní telefon. Ten pak vrátili poškozené," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Muži z Chomutova, který byl i v posledních třech letech odsouzen pro krádež, již bylo sděleno podezření pro trestný čin krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Při výslechu se pak podezřelý ke svému jednání doznal. S ohledem na výši způsobené a hrozící škody mu soud může v případě prokázání viny uložit až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru