Zásah na autobusovém nádraží v Chomutově: Zfetovaný muž se choval agresivně, skončil v poutech
Zdroj: FB MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie byli vysláni do ulice Wolkerova na autobusové nádraží, kde se měl pohybovat podezřelý muž. Ten chodil okolo autobusů a snažil se otevřít nějaké dveře či okna.

Oznamovatel sdělil městské policii i popis muže, tudíž byl nalezen prakticky ihned. Ten ale nereagoval na žádné výzvy, posléze se otočil a ohradil nějakým vulgarismem. Nakonec strážníky následoval zpět k autobusu a tvrdil, že chtěl řidičům jen pomoct zkontrolovat, zda je vše správně uzavřeno. Bylo vidět, že je muž pod vlivem jiné návykové látky, což ani nepopíral.

Jeden z řidičů zjistil otevřené okénko a poklop, ale jinak k žádnému poškození nedošlo. Během celého jednání muž s hlídkou nechtěl spolupracovat, výzev nedbal a choval se agresivně, tudíž byl nakonec sveden k zemi a byla mu přiložena pouta.

Agresor nebyl zájmovou osobou pro Policii ČR, tudíž ho strážníci informovali, že se dopustil přestupku neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci a byl převezen na služebnu městské policie k podání vysvětlení. Událost poputuje k dořešení příslušnému správnímu orgánu Magistrátu města Chomutova.

Video ze zásahu můžete vidět ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru