VIDEO: Úžasná podívaná! Takto rozzářil kouzelný strom svým zpěvem pěvecký sbor COMODO
Zdroj: FB město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Město Chomutov si i letos pro své občany připravilo vánoční překvapení v podobě unikátního blikajícího stromu, který reaguje na zvuky – hlas, zpěv nebo třeba hru na hudební nástroj. Kouzelný strom se nachází v parčíku za radnicí.

O víkendu rozzářil kouzelný strom letos již druhým rokem pěvecký sbor Comodo. Nečekaný zážitek se před chomutovskou radnicí naskytl náhodným kolemjdoucím v sobotu v podvečer. Před svým vystoupením, které měl pěvecký sbor v Kostele sv. Kateřiny, se jeho členové rozezpívali pod blikajícím stromem. Tisíc světelných kuliček se rozsvěcelo podle toho, jak sbor nádherně zpíval. Přijďte to zkusit také! A jak to funguje?

Tisícovka svítících kuliček, které na první pohled mohou vypadat jako obyčejné vánoční osvětlení, je součástí interaktivního světelného řetězu, který mapuje zvukový signál a ihned vytváří dynamický světelný design. Tento systém byl poprvé použit v Kanadě v roce 2016 a Chomutov je jedním z mála měst v celé Evropě, které se jím může pyšnit.

video

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru