Muž přišel na parkovišti před chomutovským hypermarketem o peněženku. Udělal tuhle zásadní chybu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté ukončili prověřování případu krádeže peněženky, k níž mělo dojít v listopadu na parkovišti v Chomutově.

Poškozený si peněženku odložil na střechu svého osobního vozidla zaparkovaného před chomutovským hypermarketem. Pak z místa odjel, a to i se svými zaměstnanci, které vezl do práce. V peněžence měl kromě osobních dokladů i finanční hotovost ve výši téměř 9 tisíc korun.

"V průběhu šetření vyšlo najevo, že o peněženku ho měl připravit jeden z jeho pracovníků, který zřejmě využil chvilkové nepozornosti a vzal ji ze střechy vozidla," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel tedy tento týden obvinil 31letého Jirkovana z trestného činu krádeže. Pokud jeho vinu soud prokáže, může mu uložit trest odnětí svobody až do výše dvou let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru