Dvojice kradla pohonné hmoty z nádrží odstavených kamionů. Na jednu věc ale zloději zapomněli
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Městská policie v Klášterci nad Ohří provádí dohled nad kamerami umístěnými na klíčových místech ve městě nepřetržitě. Díky tomu se v uplynulých dnech v časných ranních hodinách podařilo dopadnout dva pachatele mající zálusk na pohonné hmoty v nádržích odstavených kamionů u autobusového nádraží poblíž výjezdu na silnici I/13.

Kamery městské policie tyto pachatele na místě činu zaznamenaly již dříve, když si vše předem obhlíželi. Onu sobotu brzy ráno se tedy odhodlali k akci. Vypravili se sem znovu vybaveni kanystrem a odsávacím zařízením a pustili se do díla netušíc, že jejich jednání sleduje operátorka městské policie, která na místo poslala hlídku. Ta je zadržela v 02:45 hodin ráno a následně předala kolegům z útvaru Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru