Tady se budou provádět nejrůznější experimenty. Školáci v Klášterci mají novou moderní učebnu přírodních věd
Nová učebna přírodních věd na ZŠ Krátká. 2x foto: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na Základní škole Krátká v Klášterci nad Ohří vznikla nová moderní učebna přírodních věd.

Projekt vybudování učebny přírodních věd na ZŠ Krátká byl dokončen. Učebna včetně spousty výukových pomůcek, interaktivní tabule, nábytku, uzamykatelných stolů s elektrickými zásuvkami na výuku. Učebna je připravena na přírodovědné pokusy za pomocí plynu i elektrického proudu a s využitím moderních měřících a výukových pomůcek. Na škole vyučují přírodní vědy a chemii aprobovaní a perspektivní učitelé.

Velké poděkování za možnost realizace projektu z IROP patří městu Klášterec, které výstavbu podpořilo a dohlíželo na celou realizaci. Učitelé a žáci si připravují na slavnostní otevření demonstraci pokusů. Slavnostní otevření pro představitele rady města a zastupitele města proběhne dne 11. 3. 2020.

"Těšíme se, že učebnu využijeme i pro technické kroužky, projektovou a experimentální výuku, pro výuku nadaných žáků a projektová odpoledne nebo workshopy pro veřejnost nebo jiné školy z okolí," řekl ředitel školy Petr Opava.

0203zs2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru