Kdo bude letošním významným občanem Chomutova? Navrhněte osobnost na Cenu Jiřího Popela z Lobkovic
Foto: archiv radnice
Chomutov

Chomutov - Již po šestnácté ocení Chomutov osobnosti města za přínos v nejrůznějších oblastech veřejného života.

Cena Jiřího Popela z Lobkovic je určena pro žijící či nežijící osobnost, která se v různých oblastech veřejného života zasloužila o šíření dobrého jména města Chomutova za jeho hranicemi nebo svojí činností ovlivnila veřejný život ve městě. Osobnosti mohou nominovat občané, skupiny občanů nebo právnické osoby za přínos v různých oblastech jako je kultura, sport, věda, vzdělávání, lékařství, architektura, ale i další.

Pokud znáte někoho, kdo by si za svou práci zasloužil získat Cenu Jiřího Popela z Lobkovic, zašlete jeho nominaci prostřednictvím webového formuláře ZDE. Návrhy zasílejte nepozději do 30. dubna 2020.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru