Chomutovskem se šíří fáma: Ve Vysoké Peci jsou dva nakažení koronavirem
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Mezi lidmi se v minulém týdnu začala šířit fáma o dvou potvrzených případech nákazy Covid-19 v obci Vysoká Pec na Chomutovsku. Vedení obce nyní vše uvedlo na pravou míru.

Že jde o nepravdivé tvrzení potvrzuje na svém Facebooku. "Možná jste se také ve čtvrtek doslechli, že se v naší vesnici objevily dva případy coronavirové nákazy. Informace se nezakládala na pravdě, přesto se rozšířila i za hranice našeho okresu a dokonce až na Moravu. Situace se mění každou minutu, ale k pondělí 16. března neměla obec Vysoká Pec jediný pozitivní případ. Prosím, vyhněme se šíření klepů a informace ověřujme. A neubližujme sousedům," stojí na facebookovém profilu obce.

Podle informací Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje nebyl k dnešnímu dni (pondělí 16. března) evidován žádný pozitivně testovaný obyvatel na COVID-19 v okrese Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru