Za 300 korun balíček nutričně vyvážených potravin. Chomutov zajistí nákup potřebným lidem
Ilustrační foto: e-deniky.cz
Chomutov

Chomutov – Rada statutárního města Chomutova na svém pondělním zasedání rozhodla o zřízení takzvané senior linky. I přes svůj název ovšem bude sloužit nejen seniorům, ale také všem potřebným.

„Kdokoli, kdo v současné situaci nemůže nebo nechce vycházet, může zavolat na linku 601 00 20 20 a objednat si nákup potravin, který mu následně dopravíme až domů,“ vysvětlil náměstek primátora Milan Märc.

Sociální služby Chomutov tak budou každý den od 7 do 18 hodin přijímat objednávky na čísle 601 00 20 20. „Následující den připraví společnost Globus každému zájemci balíček nutričně vyvážených potravin, který bude obsahovat ovoce, zeleninu, pečivo, mléčné a masné výrobky a v devět hodin ráno je naši pracovníci začnou distribuovat do domovů našich spoluobčanů,“ doplnil Märc.

Cena jednoho balíčku bude zhruba tři sta korun, pokud se však celková hodnota balíčku přehoupne nad tuto částku, uhradí zbytek město. To znamená, že by zájemce o tuto službu neměl nikdy zaplatit více než uvedených tři sta korun. Platba poté proběhne při předání balíčku a bude možná pouze hotovostí.

Všichni potřební si budou moci tuto službu objednat dvakrát do týdne. Obsah balíčků se bude ale každý den měnit, aby byl stále vyvážený a zároveň dostatečně pestrý.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru