Pitné pavilony v lázních Evženie se opět otevřou veřejnosti. Vstup pouze po jednom
Pitné pavilony budou otevřeny od pondělí 27. dubna 2020. Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Dle nařízení Vlády ČR může město opět otevřít pitné pavilony v Lázních Evženie, a to od pondělí 27. dubna 2020.

Pitný pavilon s Kláštereckým a Městským pramenem bude otevřen od pondělí do neděle od 8:30 do 17:00 hodin. Bude se zde pouze stáčet minerální voda, prodej zboží bude zahájen až s otevřením turistických informačních center v další etapě uvolnění vládních opatřeních. Pitný pavilon Evženie bude rovněž otevřen každý den, a to od 10:30 do 17:00 hodin.

Vstup do obou objektů bude umožněn pouze po jednom a samozřejmě se zakrytými dýchacími cestami. Venku by pak návštěvníci měli dodržovat rozestupy. Obě provozovny budou před otevřením kompletně dezinfikovány.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru