Chtěl si ulevit? Chomutovan (45) vysklil pěstí vchodové dveře paneláku, na krku má trestný čin
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté už vědí, kdo minulou sobotu vysklil výplň křídla hlavních domovních dveří u panelového domu na sídlišti Písečná.

Podle jejich zjištění se skutku dopustil 45letý Chomutovan. Ten měl v odpoledních hodinách udeřit rukou zaťatou v pěst do dvojité skleněné výplně uvedených dveří. V důsledku toho došlo k rozbití skla a způsobení škody v předběžné výši 9 tisíc korun.

"Policisté muži v úterý sdělili podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a případ řeší ve zkráceném přípravném řízení. Podezřelému za popsané jednání u soudu hrozí trest odnětí svobody v trvání až jednoho roku," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru