Parkování v Jirkově se vrací do původního režimu
Foto: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - S platností od úterý 28. dubna zrušila vláda ČR krizové opatření, kterým rozhodla o zrušení zón placeného parkování, které mělo původně platit po dobu trvání nouzového stavu.

Vyhrazené placené parkovací zóny se tak vrací do původního režimu a na vyhrazených placených parkovacích místech jsou opět oprávněni parkovat pouze držitelé platných parkovacích karet. Parkovací místa se zábranami si uživatelé mohou zajišťovat sklopkami.

Vzhledem k tomu, že obnovení běžného režimu parkování vyžaduje některá technická a organizační opatření, prosí město uživatele vyhrazených placených parkovacích míst v přechodné době do 30. dubna o trpělivost a toleranci. Parkoviště s parkovacími automaty v Kostelní a Alešově ulici budou znovu zpoplatněna od 4. května.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru