Chomutovan se za bílého dne řítil jednosměrkou v protisměru, skončilo to bouračkou!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Policisté z chomutovského dopravního inspektorátu sdělili podezření 34letému muži. Ten měl koncem března v odpoledních hodinách v Chomutově způsobit dopravní nehodu.

Se svým osobním vozidlem jel podle policistů v jednosměrné ulici v protisměru a na křižovatce nedal přednost jinému osobnímu vozidlu. Z místa nehody měl pak ujet. Policisté však posléze zjistili, že kolizi měl způsobit právě uvedený 34letý muž z Chomutova.

Podle zjištěných informací měl Chomutovan zřejmě podle jeho názoru „důvod“ od nehody odjíždět. Má totiž soudem uložený trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, který trvá až do srpna roku 2021. Tato skutečnost byla důvodem sdělit dotyčnému podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Přestupky, kterých se tento řidič měl svým jednáním dopustit, pak policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu. Podezřelému může u soudu hrozit za jeho prohřešek spočívající v řízení vozidla i přes uložený zákaz až dvouletý trest odnětí svobody. Věc je řešena ve zkráceném přípravném řízení.

Při popsané nehodě nebyl nikdo zraněn, škoda na vozidlech však celkově dosáhla částky cca 70 tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru