FOTO: V Jirkově začíná vznikat nevšední turistická atrakce. Stezka bosou nohou
3x foto: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Během několika následujících dní budou probíhat terénní práce v prostorách Kludského vily. Město Jirkov realizuje výstavbu Stezky bosou nohou.

Jedná se o jeden z posledních nedokončených projektů programu „Jirkované sobě“, který byl vyhlášen v minulém roce. Vzhledem k větší náročnosti byla Stezka bosou nohou zařazena do rozpočtu na letošní rok.

Co je Stezka bosou nohou?

Jedná se o nový fenomén spojení relaxačního zážitku se zážitkem smyslovým. Chůzí bosou nohou po různých přírodních materiálech mají být zprostředkovány zvláštní smyslové vjemy.

Stezku mohou využívat všichni bez rozdílu věku. V současné hektické době lidé stále více utíkají do přírody a hledají nové možnosti trávení volného času, více sportují a upřednostňují zdravý životní styl. V blízkém okolí nic podobného není, stezka pomůže do města nalákat i návštěvníky z okolí.

0505stezka1

0505stezka2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru