Incident kvůli rouškám v Dřínovské ulici. Hlídka strážníků musela volat posily!
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci prováděli v uplynulých dnech kontrolu v ulici Dřínovská, která byla zaměřena na dodržování nařízení vlády ČR.

Při té odhalila hlídka strážníků tři osoby, které ho absencí zakrytí úst a nosu porušovaly. Osoby byly vyzvány k prokázání totožnosti a poučeny, že porušují nařízení v rámci nouzového stavu, čímž jsou též podezřelé z přestupku.

Během jednání se na místo dostavil další člověk, který stejně tak neměl zakrytá ústa a nos a úkon strážníků narušoval. K jeho chování se přidala i žena, matka jednoho z přítomných. Na výzvy nereagovali a narušovali veřejný pořádek.

Na místo se sbíhali další lidé a situace by se mohla stát neudržitelnou, tudíž si hlídka přivolala posily. Žena byla předvedena na Policii ČR ke zjištění totožnosti a posléze oba převezeni k podání vysvětlení. Jejich přestupky budou předány k dořešení příslušnému správnímu orgánu. O případu informují chomutovští strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru