Z deníku strážníků: Příliš hlučná oslava narození dítěte, psi se na hřišti nevenčí a další případy
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V noci před jedenáctou hodinou vyjeli kadaňští strážníci řešit případ rušení nočního klidu.

Hluk byl slyšet z rodinného domu. Na místě probíhala oslava narození dítěte. Muž, který byl za oslavu zodpovědný, byl upozorněn na rušení nočního klidu a slíbil, že hudba bude ztišena.

Na hřišti se psi nevenčí

Obsluha dohlížecího kamerového systému zaznamenala volný pohyb psa na dětském dopravním hřišti v Kadani. Strážníci ženu, která psa venčila, na místě sice nezastihli, ale po místním šetření se jim ji podařilo dohledat. Žena byla poučena, že porušila vyhlášku o volném pohybu psů a byla ji udělena bloková pokuta.

 

Příště si dají pozor

Odpoledne po půl šesté si obsluha dohlížecího kamerového systému městské policie všimla, jak tři muži odkládají nábytek u stání na kontejnery. Strážníci zjistili, že šlo o tři Ukrajince. Byli poučeni, že se tím dopustili přestupku. Byla jim uložena pokuta a dále zajistili odklizení odpadu.

Někdo čmáral na zeď

Ráno během kontrolní činnosti v ulici Na průtahu hlídka městské policie zjistila, že někdo pomaloval zeď u vchodu na skateboardové hřiště nejspíše černým fixem. O vandalském činu byly informovány příslušné odbory městského úřadu.

Nechtěl, ale rozbil

Před půl osmou večer obdržela městská policie oznámení z obytného domu, že zde někdo rozbil sklo ve vchodových dveří. Strážnici na místě zastihli muže z Kadaně, který se k rozbití skleněné výplně přiznal. Uvedl, že výplň nechtěl rozbít, jen se o sklo opřel o dveře a sklo se rozbilo. Na místě byl přítomen i jeho bratr, který slíbil úhradu škody a domluvil se na tom s předsedkyní společenství.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru