Jirkovská radnice upozorňuje: Ve Studentské ulici budou během léta probíhat stavební práce
Ilustrační foto, zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Od července zhruba do poloviny měsíce srpna, vždy v sobotu, neděli a v pondělí budou v ulici Studentská probíhat stavební práce - nové vyspárování žulové dlažby v místech autobusových zastávek a v části podélných parkovacích míst.

Město u zhotovitele stavby rekonstrukce ul. Studentská (stavba probíhala před pár lety) uplatnilo reklamaci částečně uvolněných žulových povrchů. Zhotovitel stavby opravu zajistí v souladu se smlouvou o dílo a bude se snažit zkrátit dočasná omezení, která na autobusových zastávkách a parkovacím zálivu vzniknou.

Zhotovitel však musí počítat i s nepřízní počasí, z tohoto důvodu je oprava plánována až do poloviny srpna. Občany žádá město o pochopení a dodržování přechodného dopravního značení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru