Chomutovanka (29) zapálila kontejnery u Globusu. Důvod? Tohle řekla policistům!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Devátého června policisté přijali oznámení o požáru plastových kontejnerů na komunální odpad stojících vedle Hypermarketu Globus v Chomutově.

Obě nádoby o objemu 1000 litrů zcela shořely. Navíc od nich chytil i reklamní poutač železničního depozitáře, celková škoda se tedy vyšplhala na 7.500 korun.

Policisté šetřením zjistili, kdo měl oheň založit. "Podezřelou je 29letá žena z Chomutova, která se vzhledem k zajištěným důkazům přiznala, že v jednom z kontejnerů zapálila svým zapalovačem papír. Důvodem k založení ohně měla být nespokojenost s jejím současným životem," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Její jednání řeší policisté ve zkráceném přípravném řízení. Za trestný čin poškození cizí věci jí u soudu může hrozit trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru