Jirkovana se zákazem řízení načapali znovu za volantem. Auto mu navíc nepatřilo
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Na hlídku policistů narazil minulý čtvrtek večer ke své smůle 47letý Jirkovan. Ten řídil v ulici Černovická v Chomutově osobní vozidlo zn. Ford Galaxy.

Policisté při kontrole zjistili, že muž má příslušným správním orgánem vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel do července tohoto roku. Navíc vůbec nevlastní řidičské oprávnění. Kromě toho bylo dalším šetřením zjištěno, že provinilec měl vozidlo užívat neoprávněně. Půjčit si ho měl z dílny svého kamaráda bez jeho vědomí.

"Na základě popsaných skutečností policisté dotyčnému sdělili podezření z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněné užívání cizí věci. Podezřelému za jeho jednání může hrozit až dvouletý trest," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru