OBRAZEM: Nohu z plynu v Žiželicích! Rychlost řidičů tam nově hlídají radary
V Žiželicích se v úterý objevily nové měřiče rychlosti. Foto: Petr Marek
Chomutov

Žiželice - V Žiželicích se v úterý objevily nové měřiče rychlosti. Obec, kterou denně projede až 10 tisíc vozidel, a jež je proslulá častými nehodami, tak pokračuje ve svém úsilí snížit rychlost řidičů projíždějících obcí.

Nové měřiče rychlosti byly v obci nainstalovány v úterý 3. listopadu firmou DOSIP Servis, s.r.o. Jak vysvětluje vedení na webu obce, měřiče byly vybrány na základě žádostí občanů a po domluvě se zastupiteli a členy Osadního výboru Žiželice kvůli větší bezpečnosti v obci.

„Jeden měřič ve směru ze Žatce na Most je na solárním panelu, druhý v opačném směru byl umístěn na veřejném osvětlení. Obě zařízení vyšla obec na necelých sto tisíc bez DPH,“ uvedla starostka Žiželic Helena Makuková.

foto

0411radary1

0411radary2

0411radary3

0411radary4

0411radary5

0411radary6

0411radary7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru