Lidé hlasováním rozhodovali, co se v Klášterci opraví a postaví. Tyhle čtyři projekty vyhrály
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Letos měli při hlasování veřejnosti největší štěstí nositelé jména Jan. Jimi navržené projekty totiž obsadily první tři příčky. Stejně jako v loňském roce se do rozhodování zapojilo více než 1000 hlasujících.

Každý hlasující měl k dispozici 3 kladné a 1 záporný hlas, přičemž k podpoře jednoho projektu mohl využít 2 hlasy. Výsledky vidíte v tabulce níže, po sečtení hlasů PRO a odečtení hlasů PROTI je tak známo pořadí 4. ročníku projektu participativního rozpočtu SPOLEČNĚ PRO KLÁŠTEREC.

Vzhledem k odhadovaným nákladům jednotlivých projektů bude možné realizovat první čtyři, tedy opravu komunikace v Klášterecké Jeseni, vyhlídku v zámeckém parku, dětské herní prvky v areálu FK Rašovice a lanový prvek v Petlérské ulici. Ostatní projekty budou zařazeny do tzv. zásobníku k dalšímu posouzení a možné realizaci v budoucnu. 

Město děkuje všem za účast v projektu, ať už formou návrhu projektu či hlasováním.

1812spolecneproklasterec

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru