Povedený vnouček okradl svou babičku o peněženku, hrozí mu tvrdý trest!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 31letého Jirkovana, který měl okrást vlastní babičku a mimo to se vloupat i do sklepní kóje jednoho z panelových domů v Jirkově.

Odtud podle policistů odcizil dvě horská kola. K jejich krádeži došlo začátkem tohoto měsíce, kdy měl dotyčný do domu i do sklepních prostor snadný přístup. V domě totiž po nějakou dobu bydlel a měl tedy ještě klíče. Přímo do sklepní kóje, odkud byla kola odcizena, se měl dostat násilím. Hodnota kol byla vyčíslena na 11 tisíc korun.

O pár dní později měl dotyčný okrást svou babičku. Při návštěvě u ní v bytě zřejmě využil chvíle nepozornosti a ze zásuvky v ložnici jí odcizil peněženku s finanční hotovostí téměř 2 tisíce korun, doklady a platební kartou. Z té se pak měl pokusit vybrat finanční hotovost.

"V důsledku popsaných jednání teď muž čelí obvinění z trestného činu krádeže, neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a porušování domovní svobody. Za spáchání skutků v době vládou vyhlášeného nouzového stavu by ho soud mohl poslat v krajním případě až na osm let za mříže," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

(mg)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru