Chomutovan se před pár týdny vrátil z vězení a už tam zase je! Tohle se neštítil ukrást
Ilustrační foto, zdroj: VSČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté dopadli muže, který měl v sobotu večer z panelového domu na sídlišti Zahradní odcizit invalidní vozík.

Podle zjištěných informací dotyčný vnikl po vypáčení vstupních dveří do domu, v pátém patře si vzal volně stojící invalidní vozík, s kterým pak nastoupil do výtahu a dům opustil. V neděli byla krádež oznámena na policii.

„Ještě ve stejný den měli policisté díky provedenému šetření jasno, kdo měl vozík v předběžné hodnotě 9 tisíc korun odcizit. Zadrželi 33letého recidivistu, který teprve před pár týdny opustil vězení. Tam si odpykával trest za předchozí majetkovou trestnou činnost,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté odcizený vozík zajistili a vrátili ho majitelce. Muži sdělili obvinění z trestného činu krádeže a podali podnět, aby byl obviněný umístěn do vazby. Tři dny po krádeži se tak zmíněný Chomutovan znovu ocitl za mřížemi, kde bude čekat na výsledek vyšetřování. Na jeho konci si může vyslechnout verdikt až osmiletého vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru